Beauty in Motion

Vakkundigheid in drievoud

Al meer dan 23 jaar is Beauty in Motion de perfecte plek om je van top tot teen te laten behandelen. Karin, Kristel en Natalija staan 6 dagen in de week klaar om je te behandelen.

beautysalon zeist advies

Ons verhaal en specialisaties

Vakmanschap en eerlijk advies

In 1998 startte Karin Elzinga haar eigen schoonheidssalon, met als wens om de haar klassiek geleerde behandelingen te kunnen gaan combineren met innovatieve en nieuwe werkwijzen.

Meer dan 20 jaar later is Beauty in Motion onder haar vleugels uitgegroeid tot een plek waar mensen zich van top tot teen kunnen laten behandelen, met persoonlijk afgestemde behandelmethoden.

Jaar ervaring

Specialisaties

Het team van Beauty in Motion

Karin Elzinga

‘Ontspanning en
schoonheid bieden in
dit vak, waarin ik
nooit uitgeleerd ben’

De combinatie van mijn ervaring en de liefde voor dit vak, maakt dat ik elke dag met plezier mijn werk uitvoer. Ik denk graag met je mee als je tegen huidproblemen aanloopt en sta met verschillende specialisaties voor je klaar.

team beauty in motion karin elzinga
team beauty in motion kristel klein

Kristel Klein

‘Het is een voorrecht om mensen blij te mogen maken met mijn werk’

Ik heb misschien wel het leukste werk van de wereld: ik maak mensen blij en laat ze daarnaast ook nog eens een stukje mooier de deur uitgaan. Ik ben thuis in verschillende onderdelen van schoonheidsverzorging. Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen? Vrijblijvend advies vragen mag altijd!

Natalija Gavric

‘Iedere behandeling moet een belevenis zijn’

Iedereen die bij mij op de stoel komt, moet zich welkom voelen. Het mooiste aan mijn werk is als iedereen tevreden en ontspannen de salon weer verlaat. Ik geef, indien nodig, graag advies. Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent!

team beauty in motion natalija gavrich
dr grandel beautysalon
ekseption beautysalon

welke behandeling kies jij?

Behandelaanbod bij Beauty in Motion

beautysalon zeist gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Altijd speciaal aangepast op de behoefte van jouw huid.

beautysalon zeist handen voeten

Handen en voeten

Je handen en voeten weer mooi voor de dag.

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Victoria

Prachtige nieuwe salon. Schoon en fris, maar ook heerlijke sfeer om in te kunnen ontspannen. Voelde me als herboren na mijn behandeling, fijn dat het weer mogelijk is. Heel graag weer tot snel K&K!

Tineke

Karin is heel deskundig, legt ook veel uit als er vragen zijn. Ze is ook erg vriendelijk en belangstellend. Kortom een hele fijne schoonheidsspecialiste. Ze is echt aan te raden.

Cecile

Fijne ontvangst weer na de lockdown. Alle rust en aandacht en kundige medewerkers. Genieten en met een ontspannen en gereinigd gezicht en mooi verzorgde voeten weer naar huis!

Ook een behandeling boeken?

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken of wil jij een afspraak maken voor een manicure of pedicure? Wij staan 6 dagen in de week voor je klaar. Je bent van harte welkom bij onze salon in Zeist. Boek jouw behandeling eenvoudig online of bekijk onze gezichtsbehandelingen of manicure en pedicure. We zien je graag binnenkort!

Kom met ons in contact

Waar kun je ons vinden?

beauty in motion zeist locatie
Kan ik bij jullie parkeren?

Er is rondom onze salon voldoende, betaalde, parkeergelegenheid beschikbaar.

Zijn jullie met het openbaar vervoer bereikbaar?

Wij zijn heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Hogeweg’ ligt bij ons voor de deur.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een berichtje via whatsapp