Altijd perfecte make-up 

Permanente make-up voor wenkbrauwen en eyeliner

Wil je ’s ochtends opstaan met mooie wenkbrauwen en een wakkere blik? Dan is permanente make-up wellicht de oplossing voor jou!

volle wenkbrauwen en een strakke eyeliner

Waarom permanente make-up?

Loop je tegen een van de volgende problemen aan:

N

Door veelvoudig epileren of een litteken zijn op bepaalde plekken de haartjes verdwenen, waardoor je de wenkbrauwen niet mooi in vorm krijgt

N

Elke ochtend gedoe om je wenkbrauwen mooi in te vullen of bij te tekenen

N

Je secuur getekende wenkbrauwen of eyeliner verdwijnen naarmate de dag verstrijkt

N

Na een plons in het zwembad of een warme dag is er van je zorgvuldig aangebrachte make-up niet zoveel meer over

Permanente make-up is de perfecte oplossing voor bovengenoemde problemen. Onze PMU-specialist Kristel beheerst verschillende technieken om je te voorzien van mooie wenkbrauwen of een strakke eyeliner.

zeist permanente wenkbrauwen
permanente wenkbrauwen zeist

De techniek en voordelen

Wat is permanente make-up?

Permanente make-up (PMU) wordt ook wel semipermanente make-up genoemd. Het is een methode die qua werkwijze vergelijkbaar is met tatoeëren. Pigmenten worden met een fijn naaldje in de huid aangebracht. Het resultaat is 1 tot 2 jaar zichtbaar en eenvoudig bij te houden met een touch up.

Bij Beauty in Motion gebruiken we verschillende technieken. Voor wenkbrauwen de powderbrows- of hairstrokestechniek. Powderbrows zijn zacht ingevulde wenkbrauwen, waarbij een poedereffect wordt aangebracht. Hairstrokes zijn fijne streepjes, die lijken op echte wenkbrauwhaartjes. Zo krijg je altijd een mooi en natuurlijk resultaat.

Qua eyeliner plaatst Kristel bij voorkeur een infralash: pigmenten worden tussen de wenkbrauwhaartjes aangebracht, voor een subtiel lijntje.

Onze werkwijze

Hoe verloopt de behandeling?

^

Intake

Er wordt eerst een intake gepland waarin we jouw wensen en onze mogelijkheden bespreken. We gaan na of je helemaal gezond bent en of er sprake is van contra-indicaties. Zijn die er niet? Dan plannen we een afspraak voor de behandeling

^

Behandeling

Je vult een gezondheidsformulier in. Daarna bespreken we jouw wensen en tekenen we hoe je de wenkbrauwen of eyeliner het liefst wilt hebben. Daarna wordt de PMU gezet. Indien nodig kan de huid verdoofd worden. Tijdens de behandeling kijken we geregeld samen hoe het resultaat uit aan het pakken is.

^

Nacontrole

Na 6 weken kom je terug voor een nacontrole. Tijdens het genezingsproces gaat er altijd wat pigment verloren en dit wordt tijdens de nacontrole hersteld.

Je titel komt hier

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Hoe lang blijft permanente make-up zitten?

Permanente make-up blijft ongeveer 1 tot 2 jaar mooi zitten. In de tussentijd zal je al wel merken dat de kleuren wat gaan vervagen. Wil je de kleur zo mooi mogelijk houden, dan kom je voor wenkbrauwen 1 keer per jaar en voor eyeliner 1 keer per 1,5 á 2 jaar terug om de kleur op te frissen. Als je dit niet doet, dan zal de PMU met ongeveer 3 á 4 jaar helemaal uit de huid verdwenen zijn.

Is permanente make-up voor iedereen geschikt?

Permanente make-up is voor veel mensen geschikt, echter zijn er enkele contra-indicaties. De belangrijkste vraag is dan eigenlijk ook altijd: vind je jezelf gezond genoeg? Bij (ernstige) allergieën, diabetes, het gebruik van bloedverdunners, chronische huidziektes, immuunziektes, of hart- of vaatafwijkingen is het over het algemeen niet mogelijk (lees: veilig) om PMU te plaatsen. Tijdens de intake worden deze gezondheidsaspecten besproken en wordt gekeken of de huid in de juiste conditie is voor het aanbrengen van PMU.

Hoe lang duurt de genezing?

De genezing van PMU duurt ongeveer 2 weken.

Waar moet ik rekening mee houden na de behandeling?

De huid kan rondom het behandelde gebied een beetje rood en gezwollen zijn. Dit trekt binnen 24 uur weg. Belangrijk is dat de PMU minstens 24 uur (en liever 48 uur) niet nat wordt. Het is het best om er zo min mogelijk aan te zitten en er geen crèmes of make-up op te gebruiken. Ook felle zon moet zoveel mogelijk vermeden worden (bijvoorbeeld door het gebruik van een grote zonnebril of een petje. Intensief sporten, saunabezoeken of zwemmen wordt ook afgeraden tot het helemaal genezen is.

Prijslijst

Wat kost permanente make-up?

Wenkbrauwen

€ 299,00

Eyeliner boven

€ 185,00

Eyeliner onder

€ 185,00

Eyeliner boven en onder

€ 295,00

Touch-up wenkbrauwen (binnen 1 jaar)

€ 100,00

Touch-up boven of onder (binnen 1,5 jaar)

€ 90,00

Touch-up boven en onder (binnen 1,5 jaar)

€ 160,00

Reviews

Wat onze klanten zeggen

Margriet

Je verlaat de salon altijd 15 jaar jonger, vanwege de behandeling en vanwege het gesprek!

Clementine

Het voelt als thuiskomen bij Kristel. Zeer professioneel, deskundig maar ook heel prettig en gezellig in de omgang. Ik kijk uit naar de volgende keer ! Dank je Kristel voor je aandacht, zorg en deskundigheid

Remoon

Karin was zeer gastvrij. Zij heeft enorm veel kennis over de huid en verzorging van de huid. Ik voelde mij na de gezichtsbehandeling helemaal fris en opgewekt. Ik kreeg er veel energie van en ik voelde mij lekker in mijn vel. Ik heb mijn volgende afspraak al gemaakt. Het is echt aan te raden!

Ook een behandeling boeken?

Kan jouw huid wel een oppepper gebruiken of wil jij een afspraak maken voor een manicure of pedicure? Wij staan 6 dagen in de week voor je klaar. Je bent van harte welkom bij onze salon in Zeist. Boek jouw behandeling eenvoudig online of bekijk onze gezichtsbehandelingen, permanente make-up behandelingen of manicure en pedicure. We zien je graag binnenkort!

Kom met ons in contact

Waar kun je ons vinden?

beauty in motion zeist locatie
Kan ik bij jullie parkeren?

Er is rondom onze salon voldoende, betaalde, parkeergelegenheid beschikbaar.

Zijn jullie met het openbaar vervoer bereikbaar?

Wij zijn heel goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De bushalte ‘Hogeweg’ ligt bij ons voor de deur.

Ik heb een andere vraag

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of stuur ons een berichtje via whatsapp